ONZE MERKEN EN PARTNERS

TOPMERKEN

In al onze keukens gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
Miele is een van onze leveranciers voor huishoudelijke apparaten, bekend van het motto ‘immer besser’. Daarnaast voeren wij topmerken als Siemens, Atag, Liebherr, Novy, Quooker en Franke.
 

ENKELE VAN ONZE INNOVATIEVE PRODUCTEN

QUOOKER

In veel van onze keukens plaatsen we de Quooker. De kraan die direct kokend water levert. U kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan of de Quooker Fusion met één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en energiezuinig.

STOOMOVEN

Koken met stoom is gezond, makkelijk en smaakvol. Omdat de gerechten niet rechtstreeks met water in aanraking komen, blijven voedingsstoffen, kleur en vorm goed bewaard. Koken, sudderen, ontdooien, bakken en braden, het kan allemaal in de stoomoven. Nog niet overtuigd? Wij geven u graag gratis een losse stoomoven twee weken op proef. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt.

AFZUIGSYSTEMEN

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Wave maakt afzuigkappen die er niet meer uitzien als de traditionele afzuigkappen. We noemen het fashion for kitchen.

PARTNERS